Acestea sunt semnele că El își iubește cealaltă femeie
Film adaugat in data: 11 februarie 2020
Porno din categoria: Articole

Infidelitatea este una dintre cele mai dăunătoare modalități de a pune capăt unei căsnicii iubitoare. Infidelitatea poate provoca dureri mari și, de asemenea, poate afecta încrederea și stima de sine. Va încerca să ascundă faptul că are o aventură cu o altă femeie, dar începi să observi că este ușor enervat și distant. Vrei să crezi că semnele că soțul tău este îndrăgostit de o altă femeie sunt evidente.

Dacă te afli în această poziție, îmi pare rău. Când el este acolo, te trezești mergând pe sticlă spartă. E greu de crezut că este doar o fază. Va trece repede și el se va întoarce să te îmbrățișeze și să zâmbească fericit în prezența ta. Dar pare să vorbească despre noul său coleg. Începi să te întrebi dacă îi este cu adevărat dor de cealaltă femeie în timp ce este cu tine.

Îi este prea frică să răspundă la întrebările tale, iar tu îți este prea frică să spună adevărul. Am alcătuit o listă cu semne evidente că el este îndrăgostit de cealaltă femeie pentru a te ajuta să-ți evaluezi situația și să-ți dai seama cum să te descurci.

Infidelitatea nu trebuie neapărat să înceapă cu sexul. Cele mai periculoase relații sunt cele care încep cu o conexiune emoțională. Cum îți poți da seama dacă soțul tău este îndrăgostit de o altă femeie? Soțul tău poate petrece prea mult timp cu o altă femeie și te evită. S-ar putea să-ți câștigi timp pentru ca el să poată pune capăt relației. Poți învăța să recunoști semnele că soțul tău este îndrăgostit de o altă femeie înainte ca el să o facă.

El este distant

Dezinteresul este unul dintre primele semne că un bărbat este îndrăgostit de o altă femeie. Este puțin probabil ca soțul tău să te întrebe despre ziua ta sau cum a fost marea întâlnire, acesta fiind doar captivat de scenele pentru adulti din filmexxl. Poate chiar a uitat că ai avut o întâlnire importantă în acea zi. Îți poți da seama că nu te ascultă când îi vorbești. Pare distant și distras. Deși are multe gânduri, nu este deschis să vorbească despre ele cu tine așa cum a făcut în trecut.

Obișnuia să-ți caute ajutorul și împărtășea deschis problemele sale cu părinții săi sau la serviciu. Acum iese afară și te întreabă dacă ai întrebări. Este distant și evită contactul vizual. De obicei este un semn că bărbatul este nefericit în relația lor. S-ar putea să merite să discutăm despre problemă cu el înainte de a începe să-și arate interesul pentru o altă femeie.

El ar prefera să fie altundeva decât unde este cu tine.

El încă nu este acolo, chiar și atunci când este cu tine. Pentru a aprinde acea scânteie, plănuiești o cină romantică. Tu duci copiii la casa părinților tăi. Îți aduce acasă chiar și vinul tău preferat. El comentează cât de delicioasă a fost friptura la cină. Observi ca el este mai interesat decat tine de masa. El se uită mereu la telefonul său și este chiar lângă el.

Spune că colegul lui e bine când îl întrebi despre asta. Nu știu. Totul este muncă. Totul este muncă. Dacă nu ești sigur, pot exista și alte semne că el este îndrăgostit de femeie.

Își ține telefonul ascuns

Poate că i-ați mai găsit telefonul pe blat sau pe canapea, dar acum îl ține aproape ca un membru suplimentar. El este mereu la telefon. Este mereu la telefon și își amână treburile casnice. Când copiii îi cer telefonul pentru a juca jocuri, li se spune să-l dea pe al lor.

Înțelegi ideea. Poți simți semnele că un bărbat căsătorit este îndrăgostit de o altă femeie. Iată câteva trucuri care să te ajute să-l prinzi că te înșeală. S-ar putea să trebuiască să ai o conversație serioasă cu el și să-i spui ce bănuiești. Discutați de ce comportamentul lui v-a făcut să vă simțiți îngrijorați în legătură cu căsnicia voastră. Cel mai bine este să oprești relația cât mai curând posibil dacă vrei să-ți salvezi căsnicia. Discutați cu un consilier dacă doriți ca căsătoria dvs. să funcționeze.

El plănuiește fără tine

Îți faci planuri de weekend cu el doar pentru a descoperi că are alte planuri. El susține că trebuie să fie singur pentru a gândi limpede. Acest lucru poate fi uneori adevărat. Dar dacă te uiți la de multe ori când te-a scos la cină sau a făcut planuri cu prietenii fără tine, este un alt semn că soțul tău iubește o altă femeie.

Pentru a fi sigur, ați putea angaja un detectiv privat. Ai putea angaja un detectiv privat pentru a te asigura. Sau, ai putea verifica lista cu semne clare că el este îndrăgostit de cealaltă femeie. Acest lucru vă va economisi mult timp și vă va oferi câteva sfaturi utile despre cum să faceți față situației.

Este foarte atent la aspectul lui

Nu este un lucru rău. Observi brusc că se îngrijește singur. Iese la cumpărături și aruncă tricourile vechi. Dar știi că nu o face pentru tine și asta e foarte dureros. Începi să vezi asta ca pe un atac la adresa stimei tale de sine, chiar dacă el poate face asta pentru cealaltă femeie. Crezi că nu te consideră suficient de frumoasă sau de fierbinte încât să depună eforturi pentru a te face să arăți bine.

Nu e vina ta că bărbatul tău are o aventură. Ar putea fi multe motive. Un motiv este problemele de încredere în sine. Atractivitatea față de o altă femeie îi poate crește stima de sine. Acum este momentul să purtați o conversație serioasă. Dacă el nu o inițiază, ar trebui.

El va găsi întotdeauna defecte în acțiunile tale

Wow! Aceasta este o problemă destul de mare. Temerile tale cele mai profunde, toate secretele mici și mari pe care le-ai împărtășit cu el, sunt folosite împotriva ta. Semnele că el este îndrăgostit de cealaltă femeie sunt evidente în acest moment. El pregătește scena pentru o despărțire prin disprețuirea de tine. Te confrunți cu tulburări emoționale. Trebuie să ai grijă de propria ta sănătate. Poate că poți să pleci în vacanță și să scapi de negativitatea lui.

El se va ocupa de casă, de cumpărături, de gătit și de teme dacă ești căsătorit. L-ar putea ajuta să vadă și să aprecieze căsnicia ta. S-ar putea deschide ușa către vindecare sau ajutor de la un consilier. Dacă nu vedeți nicio îmbunătățire, este timpul să plecați. Cel puțin veți reuși să o faceți fără a vă mai scădea stima de sine.

Ești tratat ciudat de prietenii lui

Prietenii lui nu vor face contact vizual cu tine în rarele ocazii când sunteți împreună. Auzi semnale de alarmă din cap pentru că sunt atenți la ceea ce spun și vorbesc mici pe care nu le înțelegi. Există fie o mulțime de tivitări, fie o mulțime de hawing atunci când este menționat numele unei femei.

Acesta este un semn că are o aventură cu tine. Ceea ce ar trebui să faci? Ești tentat să simți autocompătimire? Sau cauți răzbunare? Fii practic și direcționează-ți întrebările către el. Dacă refuză să recunoască, îi poți împărtăși observațiile și preocupările tale și îl poți întreba dacă ar fi dispus să salveze căsătoria. Următorii pași vor depinde de răspunsul lui și dacă ești sau nu dispus să-l ierți pentru infidelitatea lui.

Dintr-o dată pare mai afectuos

Uneori, partenerii sunt brusc generoși cu cadouri. Veți fi răspândit cu confortul material pe care ți le dorești, cum ar fi acea cadă cu jacuzzi pe care o privești de veșnic. Ar putea părea inițial fermecător. Acest lucru poate părea drăguț la început, dar când adaugi toate semnele că el este îndrăgostit de cealaltă femeie, realizezi că nu este dragostea lui pentru partenerul tău, ci vinovăție. El îți oferă cadouri, dar își petrece cea mai mare parte a timpului cu cealaltă femeie.

Poți să accepți felurile de femeie ale soțului tău și să trăiești cu ele, apoi te poți bucura de cadouri. Întrebați-vă imediat soțul dacă preferați să-l primiți înapoi. Este dreptul tău, ca soție, să cunoști adevărul, oricât de greu ar fi.

El face retrageri mari de numerar

Banii vorbesc mai tare decât cuvintele despre infidelitate. Dacă observați retrageri mari de numerar din conturile comune, este un semn că ceva nu este în regulă. Aceștia sunt indicii că un bărbat căsătorit este îndrăgostit de o altă femeie. Acestea sunt semne că banii nu vor să renoveze casa, să cumpere cadouri pentru copii sau să plătească pentru cine scumpe.

Aceasta este o dovadă tangibilă. În calitate de deținător comun de cont aveți dreptul să vă întrebați despre cheltuieli. Într-o aventură, soții vor încerca adesea să plătească în numerar pentru a-și acoperi pierderile. Îți poți întreba soțul/soția despre cheltuielile bruște dacă nu se întâmplă nimic. Vei putea dovedi cheltuielile sale și el va încerca să-și facă scuze.