Cand ma refer la afacere, ma gandesc chiar la un hobby, la un proiect simplu, ba chiar si la o afaceri profitabila.

Afacerea ta va fi mult mai profitabila si cand zic profitabila ma gandesc si la partea financiara sau la orice ti-ai pus tu in cap sa dezvolti.
Incepe prin crearea unei pagini pe facebook, cauta un designer care sa iti creeze o imagine frumoasa a afacerii tale. Un logo mai aspectuos va fi mai bine remarcat de utilizatorii care pot devenii potentiali consumatori ai brandului tau.

Poti face totul organic neplatind publicitatea catre facebook, dar asta inseamna ca trebuie sa dai share-uri postarilor tale pe grupuri si in lista de prieteni zilnic sau poti face totul platit ceea ce inseamna ca doar postezi pe pagina iar facebook aduci fix „la botul calului” continutul. Unele guri spun ca odata ce ai investit bani continutul tau va fi mai greu vizibil pentru ca ei sa te tina „dependent”, insa acest lucru este doar un mit, un mit pe care l-am auzit de la Dorian Popa intr-un podcast pe youtube.

Pasul 2. Mergi pe INSTAGRAM. Acolo fa-ti o pagina frumoasa si incearca sa incarci macar odata pe stapamana cate o poza si macar din doua in doua zile activitati pe care le faci cu societatea ta, la instastory. Da follow multor persoane din zona ta pentru ca ei sa stie de tine, sa te cunoasca mai bine !