Sfaturi pentru bărbați pentru a determina o femeie să doarmă în pat
Film adaugat in data: 23 martie 2020
Porno din categoria: Articole

Este timpul să vă udați hainele în ploaie. Acesta va fi, de asemenea, un moment bun pentru a vă uda doamna, care a trecut prin destule greutăți în timp ce ați încercat să o ajutați să treacă prin secetă.

Vaginul unei femei este ca vremea. Dacă afară plouă, este timpul să intri. Mulți bărbați, însă, merg mai departe fără să se gândească și pe pământ uscat. Chiar dacă înțeleg că uneori poate fi dificil să-ți ude doamna și să te așezi, apreciez și dificultatea. Nu este imposibil.

Șoptește-i la urechi

Aceasta este o modalitate grozavă de a-ți face fata în mișcare. Majoritatea femeilor sunt capabile să-și întoarcă bărbatul ascultându-l șoptind încet la urechi.

O șoaptă la ureche funcționează ca o magie, fie că este vorba despre vorbe murdare, cuvinte dulci sau doar să le spui cât de mult înseamnă pentru tine sau poate chiar cât de mult le iubești.

Dă-i o mână de ajutor

Mergeți într-o explorare aventuroasă a peșterilor cu mâinile.

Puteți să trasați linii de-a lungul coapselor ei și să o pășiți ușor. Când este momentul potrivit, puteți lăsa degetele să plece la pescuit. Cârligul este o captură!

Pupici de la „Buza pe buza”

Nu vorbim despre perechea mai comună de buze pe care femeile le au între picioare.

Capul tău ar trebui să fie între picioarele ei. Sărută-i și lasă-o să vorbească. Vei face să plouă în cel mai scurt timp, promit!

Exploatați punctul ei slab

Fiecare femeie are o slăbiciune, chiar și a ta.

Unii oameni îl au pe spate, picioare sau gât. Alții pot avea chiar genunchi. Pentru rezultate sigure, găsiți locul care îi face să se zvârcească în pat. În timp ce o mângâi, asigură-te că îi atingi și punctul slab!

Cocoașă uscată
Funcționează, în ciuda faptului că este ironic.

Este suficient ca o femeie să se pregătească pentru viitor pur și simplu angajându-se în sex, dar nu reținând consimțământul.

Asigurați-vă că librifiati bine

Deși nu este cel mai popular, dar este unul care garantează umiditatea, lubrifianții pot fi folosiți și pentru a vă ajuta să navigați pe panta alunecoasă a unei femei.

Acest lucru nu numai că o va face pe femeie să se simtă mai relaxată și să nu se teamă de nicio frecare, dar va face și intrarea ta mare cât mai lină posibil.