Trucuri psihologice pentru a face o fată obsedată de tine
Film adaugat in data: 13 februarie 2020
Porno din categoria: Articole

Înțelegerea modului în care crede ea este cheia pentru a obține o fată obsedată de tine.

Băieții se concentrează atât de mult pe a le face pe fete să le placă, încât uită că fetele nu gândesc la fel ca bărbații. Trebuie să înțelegi ce crede ea despre tine dacă vrei ca dorința ei să te placă.

Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să vă îndreptați atenția de la dvs. Nu este vorba despre tine; este vorba despre ea.

Nu te gândi la ce vrei pentru ea; gandeste-te la ce vrea ea.

Această bază mentală te va ajuta să-ți faci o idee mai bună despre ce ar trebui să faci pentru a face o fată să te iubească. Ești gata să te scufunzi? Să începem.
1. Poți fi un lider de mare valoare

Mulți băieți cred că fetele vor fi mai interesate de ele dacă sunt mândre de bunurile lor, cum ar fi ceasul Rolex și mașina sport. Uneori, da, într-adevăr captează atenția unei fete.

Nu este important să te arăți. În loc să fii mândru, vrei unicitatea ta și să ieși în evidență față de ceilalți. A vorbi despre viziunea ta este una dintre cele mai bune moduri prin care poți face asta.

Luați în considerare Steve Jobs, care a fost omul care a inventat Apple. Era un vizionar. A vorbit des despre lucrurile pe care spera să le creeze sau să le vadă în viitor. El a făcut-o.

Deși era foarte bogat, el și-a împărtășit viziunea despre Apple cu alții.

Acest tip de muncă asiduă și hotărâre este atractiv pentru fete. Dacă vrei ca fetele să fie obsedate de tine, spune-le despre obiectivele tale și despre cum plănuiești să le atingi.

Nu vă mulțumiți să vorbiți despre mașina dvs. sport sau despre realizările de liceu. Trăiește o viață pe care o iubești. Ar trebui să-ți câștigi existența de care să fii mândru înainte de a întâlni vreodată o fată.

2. Cum să creezi un sentiment de mister

Păstrează-l misterios și păstrează detaliile la minimum.

Lucrurile pot deveni rapid plictisitoare atunci când băieții sunt prea deschiși cu fetele și își împărtășesc toate secretele.

Este important să înveți în continuare despre partenerul tău dacă vrei să rămâi într-o relație pe termen lung. Vei putea crea mister și suspans care îi vor crește dorința pentru tine.

Vei părea misterioasă fetei reținând unele lucruri. Îi vei pune întrebări.

Ai putea să-i spui o jumătate din poveste, dar păstrează cealaltă jumătate pentru tine. Ai putea spune: „Da, lucrez în marketing”, dar nu i-ai spune femeii că deții compania ta.

Apoi, câteva zile mai târziu, o poți strecura într-o conversație informală. Bum!
3. Ieși din zona de prieteni!

Nu trebuie să încetezi să vorbești cu ea. Dar, ar trebui să încetezi să te porți ca și cum ai fi prietenul ei.

Trebuie să înțelegi clar că vrei ca ea să fie mai mult decât o prietenă. În caz contrar, s-ar putea să fii în zona prietenilor.

Începeți să cochetați cu ea, faceți o schimbare în limbajul corpului, începeți să trimiteți mesaje după ce ați văzut-o și invitați-o să iasă la întâlniri.

Vei fi surprins, mai ales dacă sunt prieteni de ceva vreme. Atunci s-ar putea să înceapă să se gândească la tine și la cât de mult îi place partenerul tău. Atunci ea poate începe să se gândească cât de grozav ar fi să te întâlnești.

4. Dă-i un semn

Uneori, fetele au nevoie de un impuls pentru a vedea că ești atractivă. Uneori fetele sunt atât de ocupate cu alte lucruri încât nu se așteaptă să fii interesat de ele.

Poate fi necesar să le spui ce le lipsește și poate să flirtezi cu un prieten. Aceasta este o mișcare riscantă care poate să nu dau roade uneori, dar merită dacă continuați.

În primul rând, ai grijă să nu flirtezi prea mult sau să nu devii prea slab. Chiar dacă vrei să o impresionezi, este totuși o idee bună să fii gentleman.

În al doilea rând, nu-ți alege cel mai bun prieten. Puteți alege un prieten apropiat. Cel mai bun mod de a flirta cu cineva este să vorbești mult cu el și să-l faci să râdă.

Evitați să vă atingeți fata sau să vă angajați în flirturi sexuale. Acest lucru o va face doar să fugă.

Vrea să-i acorde prietenei ei mai mult timp decât ea, astfel încât să se poată gândi „hei, el are atenția mea”. El pare a fi preferatul meu. El este atât de îndrăzneț.

Curând după aceea, s-ar putea să realizezi că ea încearcă de fapt să-ți fie prietenă și că este obsedată de tine.
5. A trăi o viață pe care o iubești este posibil

Viețile tale devin una atunci când ești într-o relație. Poate fi ușor să te simți sufocat. Amândoi trebuie să aveți o viață fericită și împlinită în afară de relația voastră.

O viață pe care o iubești nu numai că va face dificilă petrecerea timpului separat, ci și te va face să arăți o valoare mare pentru femei.

Fata va începe să se gândească la tine și va începe să se întrebe dacă îi place. Ea se va uita la viața ta și va întreba: „Ce a realizat el?” și „Îl face fericit?” Este atrăgător pentru fată să vadă un bărbat care este mândru de ceea ce a realizat și o face să se simtă în siguranță cu privire la viitor.

6. Cum să-i atragi atenția

Mulți băieți acordă fetelor multă atenție, fie că le complimentează sau le cheamă la întâlniri.

Această atenție este măgulitoare și fetelor le place. Poate deveni prea mult. Poate obține prea mult. În timp, devine doar un alt lucru pe care bărbații îl așteaptă de la bărbați și sunt obișnuiți cu asta.

Ei devin dintr-o dată interesați de un bărbat care nu le acordă aceeași atenție pe care le tratează pe ceilalți.

Le place atenția. Sunt atât de obișnuiți să-l primească. Ei încetează să-și mai dorească și devine dificil să obțină mai mult. Ei muncesc mai mult pentru a vă atrage atenția și sunt obsedați de cum să o obțineți.

Îți este ușor să muncești din greu pentru a obține. Doar nu-i forțați și nu le oferiți complimente nesfârșite.

În schimb, vorbește cu ei așa cum ai face cu oricine altcineva. Acordați-le aceeași atenție pe care o acordați altora.

7. Acest truc o va face să te iubească

Este lucrul preferat al unei fete când un bărbat o face să râdă. Acest lucru se datorează faptului că le oferă fetelor o privire asupra vieții cu un bărbat.

Nu este distractiv pentru un tip să fie serios tot timpul.

Dacă o poți face să râdă, va fi un semn că este interesată de tine. Ea va întreba: „Este mereu atât de amuzant?” și începe să te imagineze ca pe iubitul ei.

O fată are nevoie de cineva care să râdă și să se distreze cu ea.
Ultimele cuvinte

Un bărbat poate face o fată a sa. Nu este greu să devii mai puțin egocentric și mai concentrat pe nevoile fetei. Te poți baza pe ea dacă obține ceea ce își dorește.