Vrei sa activezi si online? Ia-ta ce suna trebuie investita.
trebuie sa cumperi un domeniu .net , .com , .ro , .org , .info – acestea sunt cele mai uzuale. Cauta numele potrivit brandului tau.

Acest domeniu costa aproximativ 50 lei, depinde de perioada in care cumperi, de promotia firmei de la care cumperi, insa pretul variaza cu tva in jurul acelui cost. Aceasta suma se plateste anual in cazul tuturor domeniilor.

Puteti incerca firme romanesti precum romarg.ro , rotld.ro sau clausweb.ro sau puteti opta pentru firme straine precum HostGator.com, name.com, domain.com sau godaddy.com. Insa eu prefer sa aleg o firma romaneasca pentru ca suportul oferit in cazul problemelor aferente, este in limba romana.

La aceasta suma de 50 lei se adauga si gazduirea site-ului. Aceasta gazduire poate incepe de la 5 euro si poate ajunge pana la 500 euro pe luna, in functie de traficul pe care tu o sa il ai pe acest website. Poti incepe cu ceva la 5 euro pe luna o gazduire normala si in functie de trafic poti face upgrade vorbit cu firma de hosting, vedeti? de aceea am spus ca firmele romanesti sunt mai bune daca nu stiti engleza la nivel mediu.